WOW design tegels

Ontdek ons assortiment aan WOW design tegels !

Ervaar de kwaliteit van een COREtec-vloer: volledig waterdicht, esthetisch verfijnd, uitzonderlijk duurzaam en moeiteloos te installeren en te onderhouden. Met COREtec ben je altijd verzekerd van een vloer die aan al je verwachtingen voldoet.

Verken een uitgebreide collectie stijlvolle vloeren in trendy kleurvariaties en vind de perfecte match voor je meubels en interieur.

Elke woonruimte heeft zijn eigen unieke uitstraling. Dat geldt ook voor onze collecties. Ontdek wat elke collectie onderscheidt op het gebied van esthetiek, prestaties en unieke kenmerken.

Wij helpen jou graag verder met de COREtec vloer van jouw dromen

    Verneert, meer dan tegels

    Een familiebedrijf in hart en nieren, waar naast tegels service en kwaliteit omarmt worden als belangrijke waarden. 

    Persoonlijke begeleiding en contact dragen we hoog in het vaandel, we doen niet mee aan gladde verkoopspraatjes. Bij de keuze van uw tegels krijg je steeds vakkundig advies van één van onze zaakvoerders, Phillip & Carin. Door onze jaren ervaring & een uitgebreid gesprek, zetten we jouw droombadkamer om in realiteit.  

    De opbouw van jouw badkamer wordt nauw opgevolgd, vanaf het bouwplan tot aan de oplevering. Alles wordt tot in de puntjes uitgewerkt, zo zorgen we ervoor dat het resultaat meer dan geslaagd is. Wanneer onze klanten ons bedanken voor het schitterende resultaat, voor dit moment leven wij.

    Ontwerpen we samen jouw droombadkamer?