PARKET

Massief en samengesteld parket

Een kwalitatieve parketvloer geeft aan uw interieur een warme uitstraling. Een houten  vloer betekent een meerwaarde, al is het maar omdat de parketvloer meer karakter krijgt naarmate je de vloer meer en meer gebruikt. Wij werken samen met z-parket en belgiqa-parket, beode Belgische producenten  die enkel werken met Europese houtsoorten van topkwaliteit.

Als klant heeft u niet alleen inspraak in de kleur, lengte en breedte van de planken, ook over de dikte en de samenstelling van de vloer beslist u mee. Met de keuze voor rustiek of 1bis bepaalt u mee de beleving van uw parket .Eveneens de graad van samensmelting van de planken is zeer belangrijk voor het uiteindelijke resultaat. Egaal, gekrabd, schaduwvoeg of met een V-naad, u bepaalt  zelf welk profiel u verkiest.Veroudering of niet: naargelang uw smaak heeft u de keuze om  al dan niet voor een verouderd parket te gaan.

Graag begeleiden wij u in de zoektocht naar uw ideale parket!

Z-parket

Belgiqa-parket

Fineerlaminaat

Park-ky is fineerlaminaat dat de warmte en het unieke design van echt hout combineert met de voordelen van laminaat. Zo is Par-ky even gemakkelijk in installatie en onderhoud als een laminaatvloer. Er is één groot verschil: de toplaag van Par-ky is echt hout, geen imitatieprint zoals bij laminaat. Wat u ziet en voelt is natuurlijk, maar dit aan de prijs van laminaat.

Par-ky

Plaatmateriaal

Nieuw zijn onze COREtec vloeren, high end vinyl met een geluidsdempende tussenlaag,

waterbestendig en heel krasbenstendig.

The essentials collection is exclusief te bezichtigen in onze showroom.