Op zoek naar Parket of Vinyl?

Samengestelde Parket

Een kwalitatieve parketvloer zorgt voor een warme uitstraling. Een houten vloer betekent een meerwaarde, en krijgt almaar meer karakter naarmate je de vloer meer gebruikt.

Wij werken samen met Belgiqa parket. Dat verzekert ons van een topkwaliteit in Europese houtsoorten. Jij als klant hebt inspraak in alle aspecten van de samenstelling van jouw parket.

Met de keuze voor rustiek of 1bis bepaal je mee de beleving van je parket. Eveneens de samenstelling van de planken is zeer belangrijk voor het uiteindelijke resultaat.

Veroudering of niet: naargelang jouw smaak heb je de keuze om al dan niet voor een verouderd parket te gaan.

Graag begeleiden wij jou in de zoektocht naar uw ideale parket!

Plaats je zelf of heb je een plaatser nodig (in Oost-Vlaanderen)? Dat kan allebei, wij regelen graag de plaatsing voor jou door onze professionele parketplaatsers.  

belgiqa parket

Fineerparket

Park-ky is fineerlaminaat dat de warmte en het unieke design van echt hout combineert met de voordelen van laminaat.

Zo is Par-ky even gemakkelijk in installatie en onderhoud als een laminaatvloer. Er is één groot verschil: de toplaag van Par-ky is echt hout, geen imitatieprint zoals bij laminaat. Wat je ziet en voelt is natuurlijk, maar dit aan de prijs van laminaat.

Elke houtsoort heeft een heel eigen karakter, en jij je eigen smaak. Je kiest uit een brede waaier aan kleuren en een resem patronen en formaten tot je de houten vloer vindt die perfect past in jouw interieur. Strak en subtiel, rustiek voor een landelijke toets of het warme karakter van onze Walnut collectie — jij beslist.

Vinyl

Een nieuwe speler op de markt die we graag introduceren, de vinylvloeren van COREtec.

De COREtec vloeren zijn 100% watervast, extreem stabiel, eenvoudig te plaatsen, geschikt voor elke ondergrond, hebben een hoge kras-weerstand, zijn dempend en zeer geschikt als je huisdieren hebt. Ook ideaal voor renovaties door de beperkte dikte (8mm) en de onderlaag in kurk (extra  geluidsdempend en werkt imperfecties in de ondergrond weg.) 
Bovendien is het kliksysteem snel en supereenvoudig. Handig!

De COREtec vloeren zijn 100% waterproof, dus kunnen deze ook gelegd worden in natte ruimtes, zonder op te zwellen wanneer ze aan water worden blootgesteld.

Graag wat meer info? Wij helpen je graag verder.