Voor het familiebedrijf Verneert zijn er twee belangrijke waarden: service en kwaliteit.

We staan garant voor een persoonlijk contact met onze klanten en adviseren hun bij de keuze van tegels. In onze showroom word je steeds geholpen door één van de zaakvoeders, Philip of Carin. Verkopers hebben wij niet in dienst. Door de grote toonzaal voor zowel binnen- als buitentegels vindt iedereen wel iets dat bij zich past.

Tegels bepalen in grote mate de sfeer in je woning, voor ons niet meer dan normaal dat je daar graag je tijd voor neemt en die tijd geven we je met veel plezier. Vragen staat vrij en wij willen die graag beantwoorden.

Wij kijken toe op de kwaliteit van onze merken. Enkel de beste kwaliteit voor de juiste prijs komt in de toonzaal terecht. Wij gaan voor 100% tevredenheid bij onze klanten, hierdoor werken we niet met spotprijzen voor slechte kwaliteit.

Het project opvolgen van bij het bouwplan tot oplevering, zien dat het resultaat geslaagd is, dat  is het leukste aspect van de job. Wanneer klanten ons bedanken voor de mooie samenwerking dan zijn we tevreden.

Een klein team, elk met hun eigen kwaliteiten, zorgt voor de juiste sfeer. Geen concurrentie maar onderlinge samenwerking is van groot belang. Carin en Philip zijn als zaakvoerders nauw betrokken bij het opvolgen van iedere bestelling/levering. Elke is onze administratieve duizendpoot die de offertes en bestellingen nauw mee opvolgt. Ondersteund door Sven in het magazijn, Koen die als chauffeur zorgt voor stipte leveringen en Fe die maakt dat onze showroom er altijd netjes bijligt. Teamwork makes the dream work😊

ONS TEAM

Philip Verneert

Carin Verneert

Elke

Koen

Sven

Fe