TERRASJE DOEN?

Wat is er leuker dan te ontspannen in de tuin of een glaasje te drinken op je eigen terras?
Om van je tuin je eigen groene droomplekje te maken is het gebruik van harde tuinmaterialen van groot belang. Verhardingen, afboordingen, muurtjes, trappen, … vormen het geraamte van de tuin.

Ze bepalen in hoge mate het uitzicht en het karakter en zorgen in de tuin voor een verlengstuk van het comfort en de leefruimte in jouw woning.
In ons nieuwe tegeltoonpark vind je niet alleen keramische tegels maar ook een groot aanbod aan betonproducten in alle maten en kleuren. Ook voor betonklinkers voor jouw oprit en voor waterdoorlatende betonklinkers ben je bij ons aan het juiste adres.

KERAMISCHE TERRASTEGELS

In 2022 werd ons tegeltoonpark uitgebreid met meer dan 250 referenties aan keramische terrastegels. Keramische terrastegels zijn krasbestendig, kleurvast, duurzaam en zeer onderhoudsvriendelijk. Door de hoge dichtheid krijgt vuil niet de kans zich te hechten aan het oppervlak, hierdoor heb je ook zelden last van groene aanslag! Ook de antislip eigenschap maakt van dit type steen een voltreffer.

Keramische terrastegels zijn een ideaal alternatief voor natuursteen of bankirai, je ziet het verschil niet maar je merkt het wel in onderhoud.

Wist je dat we van alle keramische tegels zwembadboorden kunnen laten maken?
Indien gewenst kunnen wij ook plaatsing voorzien van uw terras, wij werken hiervoor samen met professionele vloerders en tuinaannemers.
Kom gerust vrijblijvend inspiratie opdoen in ons terrastoonpark!

WATERDOORLATENDE OPLOSSINGEN

Door jaren wanbeleid en het dicht leggen van de beschikbare oppervlakte kunnen de rioleringen het water bij een regenbui niet meer slikken. Daarom werd er in 2013 beslist om verhardingen verplicht waterdoorlatend of waterpasserend te maken. Waterdoorlatend betekent dat de steen zelf water doorlaat. Waterpasserend betekent dat het volledige oppervlak zo is opgebouwd dat deze als geheel het water doorlaat.

Wij hebben zowel waterdoorlatende als waterpasserende oplossingen in beton.
We verdelen ook eccogravel, waardoor je met siergrind een waterdoorlatende oplossing creëert die ook nog eens mooi oogt.

BETONPRODUCTEN

Betonklinkers zijn erg geschikt voor gebruik in de oprit. Ze zijn goed bestand tegen zware belastingen, duurzaam, maatvast en voordelig in aankoop.
Zowel bij hedendaagse architectuur als een landelijke bouwstijl zit je met dit type stenen goed.
Uiteraard heb je een heel arsenaal aan formaten, afwerkingen, kleuren etc… vrij te bezichtigen in ons buitentoonpark.
Wij werken ook samen met professionele tuinaannemers en kunnen zo zorgen voor levering en plaatsing van jouw oprit.

NATUURSTEEN

Natuursteen is een mooi en tijdloos natuurproduct met een levendige uitstraling.
De natuurlijke variatie van dit oermateriaal zorgt ervoor dat elke toepassing een uniek uiterlijk heeft.

Natuursteen kan tegen een stootje, is praktisch in het gebruik en duurzaam bovendien..
Wij werken hiervoor samen met dé natuursteenspecialist: