Bij Verneert vind je het grootste tegelaanbod uit de streek

Welkom in onze showroom.

Wij staan garant voor een persoonlijke aanpak.

Bij ons ben je geen nummer maar word je  begeleid in je keuze door één van de zaakvoerders Philip of Carin.

Een vloer- of wandtegel kan de sfeer van jouw woonst helemaal bepalen, daarom vind je bij ons alle stijlen in alle prijsklassen: Van kleine mozaïeken tot groot formaat tegels van 1.6m bij 3.2m. Op zoek naar de warmte van parket in een tegel? Ontdek ons ruim aanbod keramisch parket, niet te onderscheiden van echt hout.

Elk seizoen wordt er gezocht naar de nieuwste trends in alle prijsklassen. Aangezien we rechtstreeks bij de fabrikanten aankopen ben je verzekerd van een scherpe prijs.

Plaatsen van Tegels

Plaats je zelf of heb je een plaatser nodig (in Oost-Vlaanderen)? Dat kan allebei, wij regelen graag de plaatsing voor jou door onze professionele vloerders. 

Je kan bij ons ook terecht voor een volledige badkamerrenovatie, uiteraard voor de tegels maar samen met onze professionele vloerders en loodgieters zorgen wij ook voor totaalrenovatie van uw badkamer.

Groot formaat tegels zijn dé trend. Dat komt omdat ze toepasbaar zijn in de meest verschillende ruimtes en verkrijgbaar zijn in alle mogelijke afwerkingen. Het mooiste gamma vinden wij bij Ariostea, Inalco en Cerim allemaal te zien in onze showroom!

Laat je inspireren in de showroom

Ontdek al onze andere merken in de showroom en kom gerust ideeën opdoen. Mail gerust voor een vrijblijvende afspraak dan ben je zeker dat we voor jou voldoende tijd kunnen reserveren!

Maak uw Afspraak