Houten vloeren - Parky klikparket

Klikparket voor de prijs van laminaat!

Ben je op zoek naar een warme en kwalitatieve houten vloer? Er gaat niets boven de natuurlijke charme van een plankenvloer. De vloerplanken van Parky combineer je in elk interieur en bezorgen je levenslang plezier. Want op echt hout is het goed leven.

Parky vloeren zijn een unieke en innovatieve keuze voor iedereen die de warmte en schoonheid van een houten vloer wil combineren met het gemak en de duurzaamheid van laminaat. Dit type vloer biedt talloze voordelen die het een aantrekkelijke optie maken voor zowel residentiële als commerciële toepassingen.

 

Parky Klikparket is een type laminaatvloer geproduceerd door het merk Parky, dat bekend staat om zijn innovatieve en hoogwaardige vloeren. Wat Parky Klikparket bijzonder maakt, is dat het een combinatie is van de voordelen van zowel laminaat als echt hout.
Kenmerken van Parky Klikparket

Echt Houten Toplaag:
Parky Klikparket heeft een toplaag van echt hout, waardoor het de authentieke uitstraling en het gevoel van een massief houten vloer biedt.
Duurzaamheid:
De vloeren zijn ontworpen om duurzaam te zijn en bestand tegen slijtage, dankzij de meerlagige constructie die bestaat uit een houten toplaag en een HDF (High-Density Fiberboard) kern.
Stabiliteit:
De meerlaagse opbouw zorgt voor een hoge dimensionale stabiliteit, wat betekent dat de vloer minder gevoelig is voor schommelingen in temperatuur en luchtvochtigheid.

Voordelen van Parky Klikparket

Uitstraling:
De houten toplaag geeft een warme en natuurlijke uitstraling die moeilijk te evenaren is met andere vloerbedekkingen.
Onderhoudsvriendelijk:
Het oppervlak van Parky Klikparket is behandeld met een beschermende lak of olie, wat het onderhoud eenvoudig maakt. Regelmatig stofzuigen en af en toe dweilen is meestal voldoende.
Comfort:
Het voelt warmer en natuurlijker aan dan traditionele laminaatvloeren en is comfortabeler om op te lopen.
Milieuvriendelijk:
Parky zet zich in voor duurzaamheid en gebruikt hout uit verantwoord beheerde bossen. De vloeren zijn vaak voorzien van milieucertificaten zoals het PEFC-label.
Verschillende Stijlen:
Er zijn verschillende stijlen en afwerkingen beschikbaar, waardoor je de vloer kunt kiezen die het beste bij jouw interieur past.

Wij helpen jou graag verder met de Parky vloer van jouw dromen

    Verneert, meer dan tegels

    Een familiebedrijf in hart en nieren, waar naast tegels service en kwaliteit omarmt worden als belangrijke waarden. 

    Persoonlijke begeleiding en contact dragen we hoog in het vaandel, we doen niet mee aan gladde verkoopspraatjes. Bij de keuze van uw tegels krijg je steeds vakkundig advies van één van onze zaakvoerders, Phillip & Carin. Door onze jaren ervaring & een uitgebreid gesprek, zetten we jouw droombadkamer om in realiteit.  

    De opbouw van jouw badkamer wordt nauw opgevolgd, vanaf het bouwplan tot aan de oplevering. Alles wordt tot in de puntjes uitgewerkt, zo zorgen we ervoor dat het resultaat meer dan geslaagd is. Wanneer onze klanten ons bedanken voor het schitterende resultaat, voor dit moment leven wij.

    Ontwerpen we samen jouw droombadkamer?