Dé specialist in woonkamertegels

Woonkamertegels in alle stijlen

Je woonkamer is het kloppend hart van je woning en de tegels geven dan ook de toon voor de sfeer in je huis weer.

Onze uitgebreide collectie aan woonkamertegels, samengesteld parket en vinylvloeren zorgen voor verschillende stijlen en uitstralingen.

Fineerparket van Parky voegt warmte en een natuurlijk karakter toe aan jouw living, dit zorgt voor een authentieke look & feel.  Dit parket is eenvoudig zelf te plaatsen door de klikeigenschap.

Vinylvloeren van Coretec hebben een hoge kras-weerstand en watervast.  Ze zijn ideaal voor renovaties door de beperkte dikte en de onderlaag in kurk maar ook voor nieuwbouw zijn ze door hun duurzaamheid, gebruiks- en onderhoudsgemak een ideaal alternatief voor parket.

Uiteraard ligt ook een parketvloer binnen de  mogelijkheden met een ruime keuze in kleur en afwerking.

Laat je alvast inspireren in onze showroom, samen met jou  vinden we de vloeroplossing die aansluit bij jouw wensen en noden.

 

Wij helpen jou graag verder met de woonkamer van je dromen

    Verneert, meer dan tegels

    Een familiebedrijf in hart en nieren, waar naast tegels service en kwaliteit omarmt worden als belangrijke waarden. 

    Persoonlijke begeleiding en contact dragen we hoog in het vaandel, we doen niet mee aan gladde verkoopspraatjes. Bij de keuze van uw tegels krijg je steeds vakkundig advies van één van onze zaakvoerders, Phillip & Carin. Door onze jaren ervaring & een uitgebreid gesprek, zetten we jouw droomwoonkamer om in realiteit.  

    De opbouw van jouw living wordt nauw opgevolgd, vanaf het bouwplan tot aan de oplevering. Alles wordt tot in de puntjes uitgewerkt, zo zorgen we ervoor dat het resultaat meer dan geslaagd is. Wanneer onze klanten ons bedanken voor het schitterende resultaat, voor dit moment leven wij.

    Ontwerpen we samen jouw droomwoonkamer?