Dé specialist in vloerrenovatie

Een tegel voor elke ruimte

Elke ruimte in je woning heeft haar specifieke functies en straalt  een bepaalde sfeer uit, de vloerkeuze speelt hierin een cruciale rol. 

Natuurlijk hangt de keuze van ondergrond niet enkel af van de look & feel.  Het is ook belangrijk om een vloer te kiezen die aansluit bij jouw levensstijl en dus ook duurzaam is en praktisch in onderhoud.  Tegelvloeren zijn bijvoorbeeld onderhoudsvriendelijker dan parketvloeren. 

Kortom de keuze van uw vloer hangt van verschillende factoren af.  Carin en Philip staan klaar om u te begeleiden bij deze belangrijke keuze.  Op deze manier ben je echt zeker dat je een vloer kiest die bij jouw huisstijl past. Met hun diepgaande vakkennis over materialen, onderhoudsvereisten en toepassingen kunnen ze jou de beste opties adviseren die aansluiten bij jouw levensstijl en woonwensen.

 

Wij helpen jou graag verder met het huis van je dromen

    Verneert, meer dan tegels

    Een familiebedrijf in hart en nieren, waar naast tegels service en kwaliteit omarmt worden als belangrijke waarden. 

    Persoonlijke begeleiding en contact dragen we hoog in het vaandel, we doen niet mee aan gladde verkoopspraatjes. Bij de keuze van uw tegels krijg je steeds vakkundig advies van één van onze zaakvoerders, Phillip & Carin. Door onze jaren ervaring & een uitgebreid gesprek, zetten we jouw droomwoonkamer om in realiteit.  

    De opbouw van jouw vloer wordt nauw opgevolgd, vanaf het bouwplan tot aan de oplevering. Alles wordt tot in de puntjes uitgewerkt, zo zorgen we ervoor dat het resultaat meer dan geslaagd is. Wanneer onze klanten ons bedanken voor het schitterende resultaat, voor dit moment leven wij.

    Ontwerpen we samen jouw (t)huis?