Dé specialist in terrastegels

Terrastegels in alle maten

Geef jouw terras een tijdloze en duurzame uitstraling met onze eigentijdse terrastegels in verschillende stijlen en maak van jouw tuin een groene oase die ontspanning & comfort uitstraalt. 

Je kan bij Tegels Verneert vooral terecht voor keramische terrastegels.  Keramische tegels zijn een stuk makkelijker te onderhouden, ze zijn het ideale alternatief voor natuursteen of bankirai.  Bovendien biedt de antislip eigenschap van de deze stenen extra zekerheid en veiligheid. 

Ga je voor een houtlook, betonlook of blauwe steen imitatie?  Wij hebben een ruime keuze aan terrastegels. Wist je dat we van alle keramische tegels zwembadboorden kunnen laten maken op maat? 

Ook in natuursteen hebben wij een ruim aanbod in alle formaten en afwerkingen.

Je oprit is een onmisbaar element in je tuin. Onze betonklinkers hebben een uitmuntende weerstand tegen zware belastingen.  Waterdoorlatende of waterpasserende oplossingen komen steeds meer voor. Onze erkende aannemers  kunnen zowel de plaatsing van  terras als oprit perfect uitvoeren.

 

Wij helpen jou graag verder met het terras van je dromen

    Verneert, meer dan tegels

    Een familiebedrijf in hart en nieren, waar naast tegels service en kwaliteit omarmt worden als belangrijke waarden. 

    Persoonlijke begeleiding en contact dragen we hoog in het vaandel, we doen niet mee aan gladde verkoopspraatjes. Bij de keuze van uw tegels krijg je steeds vakkundig advies van één van onze zaakvoerders, Phillip & Carin. Door onze jaren ervaring & een uitgebreid gesprek, zetten we jouw droomterras om in realiteit.  

    De opbouw van jouw terras wordt nauw opgevolgd, vanaf het bouwplan tot aan de oplevering. Alles wordt tot in de puntjes uitgewerkt, zo zorgen we ervoor dat het resultaat meer dan geslaagd is. Wanneer onze klanten ons bedanken voor het schitterende resultaat, voor dit moment leven wij.

    Ontwerpen we samen jouw groene oase?