Dé specialist in keukentegels

Moderne keukentegels

De juist vloer- of wandtegels bepalen de sfeer van jouw keuken volledig, daarom bieden wij een ruim assortiment aan stijlen in alle prijsklassen met oog op de nieuwste trends.

Tijdens jouw persoonlijke afspraak bekijken we samen alle mogelijke opties en de actuele collecties, zo gaan we met jou op zoek naar dé perfect tegel voor jouw keuken.   Tegels of voegen gemakkelijk in onderhoud zijn hier een belangrijk item.

Ben je zelf geen specialist in het plaatsen van tegels?  Ons team ervaren vloerders zorgt voor een perfecte plaatsing van jouw keukentegels.

 

Wij helpen jou graag verder met de keuken van je dromen

    Verneert, meer dan tegels

    Een familiebedrijf in hart en nieren, waar naast tegels service en kwaliteit omarmt worden als belangrijke waarden. 

    Persoonlijke begeleiding en contact dragen we hoog in het vaandel, we doen niet mee aan gladde verkoopspraatjes. Bij de keuze van uw tegels krijg je steeds vakkundig advies van één van onze zaakvoerders, Phillip & Carin. Door onze jaren ervaring & een uitgebreid gesprek, zetten we jouw droomkeuken om in realiteit.  

    De opbouw van jouw keuken wordt nauw opgevolgd, vanaf het bouwplan tot aan de oplevering. Alles wordt tot in de puntjes uitgewerkt, zo zorgen we ervoor dat het resultaat meer dan geslaagd is. Wanneer onze klanten ons bedanken voor het schitterende resultaat, voor dit moment leven wij.

    Ontwerpen we samen jouw droomkeuken?