COREtec vinyl Vloeren

Ontdek ons uitgebreid COREtec aanbod!

Ervaar de kwaliteit van een COREtec-vloer: volledig waterdicht, esthetisch verfijnd, uitzonderlijk duurzaam en moeiteloos te installeren en te onderhouden. Met COREtec ben je altijd verzekerd van een vloer die aan al je verwachtingen voldoet.

Verken een uitgebreide collectie stijlvolle vloeren in trendy kleurvariaties en vind de perfecte match voor je meubels en interieur.

Elke woonruimte heeft zijn eigen unieke uitstraling. Dat geldt ook voor onze collecties. Ontdek wat elke collectie onderscheidt op het gebied van esthetiek, prestaties en unieke kenmerken.

Coretec vloeren zijn samengesteld uit meerdere lagen, inclusief een slijtlaag, een vinyl laag, een HDF-kern (High Density Fiberboard), en een kurklaag. Deze constructie zorgt voor een waterdichte, stabiele en comfortabele vloer die geschikt is voor diverse toepassingen. Coretec vloeren zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen, waaronder hout- en steendecors, wat ze een veelzijdige keuze maakt voor elk interieur. Coretec vloeren bieden een perfecte balans tussen esthetiek en functionaliteit. Met hun waterdichte constructie, duurzaamheid en eenvoudige onderhoud zijn ze een uitstekende keuze voor zowel residentiële als commerciële ruimtes. Of je nu een nieuw huis inricht, een renovatie uitvoert of gewoon je vloer wilt upgraden, Coretec vloeren bieden de veelzijdigheid, kwaliteit en stijl die je nodig hebt om je interieur naar een hoger niveau te tillen.


Wij helpen jou graag verder met de COREtec vloer van jouw dromen

    Verneert, meer dan tegels

    Een familiebedrijf in hart en nieren, waar naast tegels service en kwaliteit omarmt worden als belangrijke waarden. 

    Persoonlijke begeleiding en contact dragen we hoog in het vaandel, we doen niet mee aan gladde verkoopspraatjes. Bij de keuze van uw tegels krijg je steeds vakkundig advies van één van onze zaakvoerders, Phillip & Carin. Door onze jaren ervaring & een uitgebreid gesprek, zetten we jouw droombadkamer om in realiteit.  

    De opbouw van jouw badkamer wordt nauw opgevolgd, vanaf het bouwplan tot aan de oplevering. Alles wordt tot in de puntjes uitgewerkt, zo zorgen we ervoor dat het resultaat meer dan geslaagd is. Wanneer onze klanten ons bedanken voor het schitterende resultaat, voor dit moment leven wij.

    Ontwerpen we samen jouw droombadkamer?