Uw specialist in vloerwerken en tegelplaatsing

Zorgeloos uw vloer laten leggen

Het vinden van een goede vloerder kan een uitdaging zijn, maar bij Tegels Verneert  nemen we deze zorg volledig uit handen. Dankzij onze uitstekende contacten met ervaren vloerders hoeft u zich geen zorgen te maken of wakker te liggen over de kwaliteit van de vloerlegging. Wij zorgen ervoor dat uw project wordt uitgevoerd door mensen die hun vak verstaan.

We streven naar perfectie in elk project en realiseren dit door een nauwe samenwerking met professionele vloerders die jarenlange ervaring hebben in hun vakgebied. Deze expertise zorgt ervoor dat elk project tot in de kleinste details perfect wordt afgewerkt. Als klant hoeft u zich geen zorgen te maken over de kwaliteit van de vakmensen, want wij hebben de beste contacten in de industrie.

Voordelige tarieven en
hoogwaardige service

Onze professionele vloerders kunnen het volledige assortiment van Tegels Verneert leggen aan een voordelig tarief van slechts 6% BTW. Dit betekent dat u niet alleen profiteert van de beste vakmensen, maar ook van gunstige financiële voorwaarden. Wij streven ernaar om uw vloerproject niet alleen mooi en duurzaam te maken, maar ook betaalbaar.

Ons assortiment

Tegels Verneert biedt een breed scala aan tegelopties die passen bij elke stijl en budget. Of u nu op zoek bent naar klassieke, moderne of unieke ontwerpen, wij hebben de perfecte tegels voor uw project. Onze deskundige adviseurs staan klaar om u te helpen bij het kiezen van de juiste tegels die aan al uw wensen en eisen voldoen.

Wij helpen jou graag verder met het vinden en plaatsen van jouw vloer

    Verneert, meer dan tegels

    Een familiebedrijf in hart en nieren, waar naast tegels service en kwaliteit omarmt worden als belangrijke waarden. 

    Persoonlijke begeleiding en contact dragen we hoog in het vaandel, we doen niet mee aan gladde verkoopspraatjes. Bij de keuze van uw tegels krijg je steeds vakkundig advies van één van onze zaakvoerders, Phillip & Carin. Door onze jaren ervaring & een uitgebreid gesprek, zetten we jouw droombadkamer om in realiteit.  

    De opbouw van jouw badkamer wordt nauw opgevolgd, vanaf het bouwplan tot aan de oplevering. Alles wordt tot in de puntjes uitgewerkt, zo zorgen we ervoor dat het resultaat meer dan geslaagd is. Wanneer onze klanten ons bedanken voor het schitterende resultaat, voor dit moment leven wij.

    Ontwerpen we samen jouw droombadkamer?