Dé specialist in badkamertegels

Badkamertegels voor elk interieur

De keuze van je badkamertegels speelt een cruciale rol bij het bepalen van de sfeer. Bij een badkamerrenovatie kijken we niet enkel naar de functionaliteit van de vloer- & wandtegels maar ook naar een ontspannen & gezellige stemming en daar helpen wij jou graag met verder!

Geniet van persoonlijke begeleiding door onze zaakvoerders Carin en Philip. Samen bekijken we alle mogelijke opties en de nieuwste trends,  zo gaan we met jou op zoek naar dé perfect tegel voor jouw badkamer. 

Ben je zelf geen specialist in het plaatsen van tegels? Geen probleem, onze professionele vloerders toveren jouw oude badkamer om tot een gloednieuwe privé spa.  Jij moet enkel kiezen voor de tegel van jouw dromen. 

 

Ook totale badkamerrenovatie bieden wij aan, in samenwerking met een gespecialiseerde loodgieter en ons team ervaren vloerders zorgen we ervoor dat jouw badkamerrenovatie verloopt zonder zorgen.

Wij helpen jou graag verder met de badkamer van je dromen

    Verneert, meer dan tegels

    Een familiebedrijf in hart en nieren, waar naast tegels service en kwaliteit omarmt worden als belangrijke waarden. 

    Persoonlijke begeleiding en contact dragen we hoog in het vaandel, we doen niet mee aan gladde verkoopspraatjes. Bij de keuze van uw tegels krijg je steeds vakkundig advies van één van onze zaakvoerders, Phillip & Carin. Door onze jaren ervaring & een uitgebreid gesprek, zetten we jouw droombadkamer om in realiteit.  

    De opbouw van jouw badkamer wordt nauw opgevolgd, vanaf het bouwplan tot aan de oplevering. Alles wordt tot in de puntjes uitgewerkt, zo zorgen we ervoor dat het resultaat meer dan geslaagd is. Wanneer onze klanten ons bedanken voor het schitterende resultaat, voor dit moment leven wij.

    Ontwerpen we samen jouw droombadkamer?